Hoe verloopt de aankoop van jouw keuken?

  1. Maak een afspraak en kom langs om jouw droomkeuken te bespreken. We bespreken de materialen, kleuren en we helpen je bij het ontwerp.
  2. Na het akkoord van het ontwerp doen we de opmeting. Alsook maken we de technische plannen van uw keuken.
  3. Alle onderdelen van jouw keuken worden op maat gemaakt door onze vakmannen in ons eigen atelier. Van zodra alles klaar is, wordt uw keuken door ons geleverd in een zelfbouwpakket.
  4. Ga zelf aan de slag om met behulp van de handleidingen de kasten te monteren. Van zodra alles in elkaar steekt, spreken we een moment af voor extra begeleiding bij het plaatsen van uw keuken.
  5. Geniet van je droomkeuken!

Verwezenlijkte projecten:

Realisatie 1: keuken met schiereiland

Stijlvolle witte melamine die de ruimte vergroot, gecombineerd met de gezelligheid van warme notelaar melamine. Het werkblad is laminaat “Thalasso” met marmer look van 20mm dikte voor een extra moderne uitstraling, ook de spatwand is hierin afgewerkt. Er zijn 2 warm witte spotjes onder de hangkasten voorzien.
Inbegrepen toestellen: oven, microgolf oven, kookplaat, koelkast en vaatwasser van Siemens. Dampkap van Frecan. Zwarte mengkraan gecombineerd met een zwarte spoelbak in composiet.

Dit voorbeeld komt op:
– €8443,06 incl. 6% btw (renovatie tarief voor meer dan 10jaar)
– €9307,83 incl. 21% btw

Realisatie 2: keuken met eiland

Een moderne greeploze keuken met een donker houtdecor melamine, gecombineerd met een werkblad van graniet nero impala gepolijst in 20mm dikte voor een extra moderne uitstraling. Onder de hangkasten zijn 2 warm witte spotjes voorzien. Aan de buitenkant van het eiland is een zitgedeelte ingewerkt.
Inbegrepen toestellen: oven, microgolf oven, kookplaat en koelkast van Siemens. Dampkap van Frecan. RVS mengkraan geborsteld gecombineerd met een inox spoelbak.

Deze realisatie komt op:
– €7750,74, incl. 6% btw (renovatie tarief voor meer dan 10jaar)
– €8549,10 incl. 21% btw

Realisatie 3: keukenwand

Witte melamine die gecombineerd met notelaar melamine “Impala”. Het werkblad in laminaat “impala” is dezelfde kleur al de notelaar deurtjes. RVS kraan geborsteld en inox spoelbak inbegrepen

Deze realisatie komt op:
– €5053,34 incl. 6% btw (renovatie tarief voor meer dan 10jaar)
– €5768,43 incl. 21% btw

Fictief voorbeeld: keuken met eiland

Deze populaire opstelling is erg functioneel. Ze zorgt voor meer werkruimte en extra opbergmogelijkheden. Een kookeiland biedt de mogelijkheid om er een zitgedeelte aan te maken wat meer gezelligheid in de keuken creëert.

Stijlvolle witte melamine die de ruimte vergroot, gecombineerd met de gezelligheid van warme notelaar melamine. Het werkblad is laminaat met marmer look van 20mm dikte voor een extra moderne uitstraling, ook de zijkant van het eiland en de spatwand zijn hierin afgewerkt.
Inbegrepen toestellen: oven, microgolf oven, kookplaat, koelkast en vaatwasser van Siemens. Dampkap van Frecan. Zwarte mengkraan gecombineerd met een zwarte spoelbak in composiet.

Dit voorbeeld komt op:
– €8999 incl. 6% btw (renovatie tarief voor meer dan 10jaar)
– €9969 incl. 21% btw

Wat mag u verwachten?

  1. Hulp bij het ontwerp.
  2. Een opmeting ter plaatse.
  3. Technische plannen.
  4. Levering bij jou thuis
  5. Ondersteuning bij plaatsing

Materialen en kleuren

Wij werken samen met verschillende plaatfabrikanten en verdelers. Zo werken we onder andere met de platen van: Stylin’Art, Pfleiderer, Egger, Unilin etc. Voor de scharnieren en lades werken wij uitsluitend met de Soft Close technologie. Zo sluiten de deuren zeer zachtjes. De ruggen van onze kasten zijn een stevige 18mm. U kan kiezen uit een groot gamma van kleuren in melamine en laminaat. Ook zijn fineer en lak een optie indien gewenst.

Verschillende soorten kasten:

Jouw keuken bestaat uit verschillende modules. Dit gaat van onderkasten en hangkasten tot kolomkasten waar al dan niet elektro toestellen in verwerkt zitten. Deze kasten zijn in de breedte volledig op maat te kiezen. De hoogte en diepte van deze kasten zijn vaste afmetingen, maar aan de hand van plinten kan de werkbladhoogte zelf gekozen worden. En alles wordt bovenaan mooi dicht gewerkt voor een kwaliteitsvolle uitstraling.

Werkbladen

Ook voor de werkbladen kan er uit een groot gamma van materialen en kleuren gekozen worden. Zo werken we met laminaat (zowel 40mm als 20mm dikte), solid surface, graniet, composiet, keramiek etc. Wij staan u graag bij om hieromtrent de juiste keuze te maken voor droomkeuken.

Productie

Wij zijn uitgerust met de allernieuwste machines op vlak van houtbewerking. Ook hebben we al veel geïnvesteerd in automatisering. Hierdoor hebben we zelfs 2 productielijnen. Hierdoor kunnen we met hetzelfde personeel veel meer werk verzetten. Wat resulteert in een lagere prijs voor u.
Bekijk hier ons atelier.