Wij zijn uitgerust met de allernieuwste machines op vlak van houtbewerking.

  1. Wij bezitten een automatisch platen magazijn. Deze machine stockeert alle plaatmateriaal dat we hebben en brengt deze ook naar de omliggende machines.
  2. We zijn uitgerust met 2 productie lijnen, waardoor we dubbel zo veel kunnen produceren.
  3. U kan ons atelier komen bekijken als u wil. Wel vragen wij om dit op voorhand af te spreken.

 Wij maken alles op maat met de nieuwste technologieën.

Onze kantenlijmer is van de nieuwste generatie met onder andere Laser technologie. Hiermee creëren we een “nul-voeg” waarbij er geen lijm zichtbaar is tussen de plaat en de kantenband.

De opdeelzaag

Onze opdeelzaag van Homag, hiermee verzagen we de platen tot de stukken die nodig zijn om uw kast te construeren via het zaagplan dat vanuit het CAD/CAM programma gestuurd wordt.

De nesting CNC

Onze crème de la crème: het automatisch platenmagazijn met nesting CNC in verwerkt van Duivenstein en Biesse. Het magazijn brengt platen naar de labelaar en daarna naar de CNC die alle boringen en frezingen maakt en de stukken uit de plaat freest. Dan komt het magazijn met een vacuümkussen alle stukken in één keer terug halen en plaatst alles op het uitvoerstation.

De kantenlijmer

Onze Biesse AirForce System Stream A kantenlijmer. Hier worden ABS kantenbanden aan de panelen gelijmd. Dit kan volgens 3 technieken: EVA lijm, PU lijm en last but not least: door middel van hete lucht lasertechnologie! Met dat laatste kunnen we een “nul-voeg” creëren. M.a.w. er is geen voeg meer te zien tussen de plaat en de kantenband.

De automatische stapelaar

Onze Biesse AirForce System Stream A kantenlijmer is ook uitgerust met een automatische stapelaar. Deze brengt de panelen automatisch terug door ze op de retour te leggen. Of de stapelaar legt de panelen die klaar zijn af op een daarvoor bestemde aflegplaats.

De 5as CNC met Syncro

Onze laatste nieuwe machine: een 5 asser CNC met automatische belading van Biesse. De automatische belading leest de QRcode en brengt het paneel naar de CNC die alle boringen en frezingen maakt. Dan komt de arm van de automatische belading het paneel terug nemen en plaatst deze op de uitvoer.

De lak cabine

Kwaliteit is voor ons belangrijk, en dan hebben we natuurlijk best alles zelf in de hand. Zelfs het lakwerk doen wij allemaal in ons eigen atelier. Deze cabine zorgt er voor dat we uw lakwerk tot in de puntjes kunnen verzorgen.