Fineer eiken dressing met ingewerkte deur van Piot maatkasten.

Wandkast

Een handige hoge kast met veel opties en op maat van al uw wensen.
Ook mogelijk in L- of U-vorm!

Witte commode op plint, greeploos met extra dik tablet

Commode

Een handige lage kast die zich aanpast aan al uw noden en wensen.

Mat zwart dressoir kast met notelaar fineer ombouw van Piot maatkasten

Dressoir

Een gezellige kast die direct sfeer brengt in een ruimte, inclusief handige opbergruimte.

In een paar klikken maak je de kast van je dromen.

Wandkast

Of het nu gaat over een dressing, opbergkast, trapkast etc. met onze wandkasten kan u alle kanten uit! Ze zijn in elke ruimte inzetbaar met hun verscheidenheid, en enorm praktisch met alle opbergruimte die je creëert. Met een beetje creativiteit hou je jouw huis opgeruimd en netjes. Ook L- en U-vormige kasten zijn een optie!

Gebruik je eigen creativiteit om met onze maatkasten de kast te maken van je dromen. Ga nu aan de slag met onze 3D configurator.

Commode

Een commode kast, het is maar wat je er zelf van maakt. Van halkast tot zitmeubel tot nachtkastje. Je kan met deze leuke gezellige kasten alle kanten uit. In no time tover je jouw huis om tot een oord van orde en netheid met alle opbergruimte die deze kast te bieden heeft.

Gebruik je eigen creativiteit om met onze maatkasten de kast te maken van je dromen. Ga binnenkort aan de slag met onze 3D configurator.

Dressoir

Onze “Dressoirs” zijn een klasse apart. Dit zijn relatief kleine kasten met inliggende deuren. Ze bestaan uit 1 geheel en zijn ook al op voorhand voor jou gemonteerd. Je hoeft ze enkel op te hangen. Ideaal als tv-kast of gewoon als handig meubel zwevend, (of op sierpoten in de toekomst) voor in de hal, woonkamer etc.

Gebruik je eigen creativiteit om met onze maatkasten de kast te maken van je dromen. Ga binnenkort aan de slag met onze 3D configurator.

Enkele van onze referenties