01.

Plaat materiaal van Belgische en Duitse makelij.

Wij werken samen met verschillende plaatfabrikanten en verdelers. Zo hebben we zelf de luxe om de beste en mooiste materialen voor jullie uit te kiezen. Wij werken onder andere met de platen van: Stylin’Art, Unilin, Pfleiderer, Egger etc. Wil je graag nog meer keuze? Maak dan een afspraak en dan kan je alle stalen van deze merken bekijken in onze toonzaal.

02.

Fineerdeuren

Standaard bieden wij ook fineerdeuren aan. Dit is een echt laagje hout op een kern van MDF. We hebben 4 verschillende fineer soorten. Eik massieflook gebleekt en vernist, eik massieflook zwart gebeitst en super mat vernist, eik massieflook vergrijst en vernist en als laatste notelaar vernist. Omwille van ons zorgvuldig verpakking systeem zijn wij in staat deze platen standaard aan te bieden. Er kan geen gratis staal van dit materiaal besteld worden, maar je kan ze wel komen bekijken in onze toonzaal! Graag vragen we wel op voorhand een afspraak te maken.

03.

Blum staat bekend om zijn kwaliteit

Voor belangrijk beslag zoals scharnieren werken wij samen met het Belgisch bedrijf Van Hoecke. Zij verdelen het Oostenrijkste merk Blum. Blum staat bekent om zijn kwaliteit. De scharnieren zijn voorzien van de Soft close technologie waarmee de deuren van je kast heel stil sluiten. Bovendien bestaan deze scharnieren ook in de kleur Onyx zwart. Wat bijdraagt aan onze design visie.

04.

Aanpasbare kasten in de configurator!

Zijn onze standaard modules net niet wat je zocht? De kans is groot dat je met onze aanpasbare modules wel de kast van je dromen kunt maken. Kies je perfecte indeling nu volledig op maat. Wil je graag een nis in je kasten? Ook dat is perfect mogelijk. Test nu onze aanpasbare modules uit in onze 3D configurator.

05.

LED verlichting.

De ledverlichting die wij kunnen voorzien in uw kast is van topkwaliteit! Het is een soepele strip die in een zaagsnede verwerkt wordt. Er komt dus geen profiel aan te pas. Alsook staan de LED dotjes zo dicht op elkaar dat je 1 doorlopende lichtstreep krijgt. De Ledstrip wordt aangesloten op een sensor die in de bodem verwerkt zit zodat de LED aan gaat als u de deur van uw kast opent. De LED is op 24V.

06.

Het oog wil ook wat.

Naast functionaliteit is design voor ons ook heel belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor zwart elegant beslag dat gezien mag worden. En tegelijkertijd van top kwaliteit is! Van scharnier tot kledingroede. Alles is in een elegante donkere lijn, Welcome to the Dark Side.

07.

Gemakkelijk te monteren.

Door middel van onze kastverbinders en onze gemakkelijke handleidingen is het monteren van uw kast kinderspel. Met een waterpas, schroevendraaier en boormachine erbij staat je kast in elkaar voor je het weet. Ons DIY systeem is ook zo gemaakt dat je een kast gemakkelijk kunt demonteren indien nodig. Denk maar bijvoorbeeld aan technieken achter de kast of boven in het plafond.

08.

18mm ruggen

Ja, dit is geen typ fout. Wij werken effectief met ruggen van 18mm dik. Waarom? Omdat stevigheid op de eerste plaats komt! Doordat we deze keuze gemaakt hebben zijn we in staat om ook in de rug extra rijboringen te voorzien in kasten met dubbele deuren. Op deze manier zijn doorhangende legplanken verleden tijd!

09.

Lakdeuren op aanvraag

Wens je graag gelakte deuren? Ook dit doen wij zelf in onze eigen lakkerij. Wel doen we dit alleen op aanvraag en in combinatie met onze plaatsingsservice vanwege de moeilijkheidsgraad van de plaatsing.

10.

Geen onnodige boringen

Waarom een rijboring voor legplanken als er toch kleren gaan hangen aan een bar? Wij vinden dat ook onnodig. Daar waar een kledingbar, kledinglift of lades voorzien zijn zullen wij dus geen onnodige gaten boren. Dit houdt natuurlijk wel in dat onze nis voor een kledingbar in onze modules een vaste afmeting heeft van 110cm (en in 1 module 170cm). Is dit te klein of te groot? Geen probleem! met ons aangepaste module systeem kan je alles ‘echt’ op maat laten maken.

11.

Geen doorgebogen legplanken meer

Ken je het probleem van te veel gewicht op een legplank? Die gaat doorbuigen wat natuurlijk geen leuk zicht is. Aangezien wij met ruggen van 18mm werken kunnen wij in kasten met dubbele deuren dus 2 extra rijboringen met legplankdragers voorzien in de rug. Waardoor we kunnen werken met kasten tot 120cm breedte, en onze legplanken zullen veel minder snel doorbuigen dan kasten met dunnere ruggen. Onze legpanken liggen ook vast aangezien de legplankdragers een pin extra bevatten zodat de legplanken niet kunnen verschuiven.

12.

Nulvoeg

Onze Biesse AirForce System Stream A kantenlijmer kan volgens 3 technieken werken: EVA lijm, PU lijm en last but not least: door middel van hete lucht lasertechnologie! Met dat laatste kunnen we een “nul-voeg” creëren. M.a.w. er is geen voeg meer te zien tussen de plaat en de kantenband. Geen storend zwart lijntje meer! Dit doen wij standaard voor volgende kleuren: Front white, Everest white, Mat wit en Mat zwart!

13.

Gratis levering!

Gratis levering, het is dus niet alleen gemakkelijk om je kast te bestellen. Ze wordt ook nog eens zorgeloos op het gelijkvloers geleverd. Moet de kast toch naar een verdiep? Dan kan je een ladderlift regelen. Onze kasten zijn stevig en waterdicht verpakt dus ze kunnen gemakkelijk naar een ander verdiep gebracht worden.

Let op, de gratis levering is pas geldig bij een bestelling van minimum €1000 inclusief eventuele korting.

14.

Je bestelling ophalen? Geen probleem.

Wil je graag €150 besparen? Heb je zelf een aanhangwagen of ergens één kunnen lenen en wil je jouw bestelling zelf komen halen? Geen enkel probleem. U bent welkom voor afhalingen van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 12u en van 14u tot 16u.

15.

Uitstekende verpakking.

Of je uw bestelling u wilt laten leveren of zelf komen ophalen. We verpakken je bestelling met de uiterste zorg. We zien er op toe dat de pakketten draagbaar blijven (+/-25kg), en dat de panelen afzonderlijk van elkaar niet kunnen verschuiven. Ook zitten er op elke plaat beschermhoeken, en wordt er voor het verpakken een kwaliteitscontrole gedaan om er zeker voor te zorgen dat alles goed bij u terecht komt.

16.

Opmeet service

Kiest u liefst voor zekerheid? Vraag dan een opmeet service aan. Wij zorgen er voor dat alles correct opgemeten wordt. Ook nemen we graag onze toonzaal een beetje mee naar jou thuis. Zo kun je tijdens het opmeten alle kleuren en grepen uitgebreid bekijken. En staan we je graag met ons interieuradvies bij.

17.

Demoservice

Wil je graag binnenkort zelf je kast monteren, maar heb je toch liefst tips van de pro’s? Geen probleem. Je kan jezelf inschrijven voor een demoservice in ons atelier. Het kleine bedrag voor de inschrijving krijg je na de demo terug in de vorm van een kortingsbon.

17.

Plaatsingsservice

Wil je jouw droomkast toch liever laten plaatsen door de pro’s? Geen enkel probleem. Je kan hier je plaatsingsservice op voorhand aanvragen. Onze schrijnwerkers werken met veel zorg zodat jouw droomkast er in no time staat.

Nog een voordeel aan het laten plaatsen van je kast is dat de btw op je factuur niet 21% is, maar 6%! (als het gebouw ouder is dan 10 jaar).

Start nu met het ontwerpen van jouw kast

Piot Maatkasten – de makkelijkste manier om uw kast op maat online te bestellen.